• 0 Items - 0.0 лв.
    • No product in the cart.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Историята на PARAMIDONNA
Модният бранд PARAMIDONNA e създаден през 2015 година от Доника Анчева в България, като концепцията му е да се развива успешно и извън граница. Фокусът на нашия бранд е съсредоточен на първо място върху жената – нейната женственост, увереност и индивидуалност. Насочени сме към дами, които обичат да пътуват, които оценяват автентичния дизайн и характерния стил.
В следствие на голямата ни страст към модата се появява и първата ни лятна дизайнерска колекция, наречена Code Flowers. Тази и всяка следваща колекция следват своя собствена тема, която е отразена върху стила, принтовете и цветовете на моделите. Всеки детайл е специално подбран и грижливо изработен от дизайнерския екип на PARAMIDONNA, но преди всичко е направен с любов!
Вдъхновението си черпим от екзотичните кътчета на земята, затова и дизайните на дрехите ни носят духа на местата, на които се опитваме да ви пренесем.
Амбицията и стремежът на екипа ни е да създаваме смели визии с неподправен стил, отговарящи на модерната жена. Залагаме на висококачествени материали, авторски дизайнерски принтове с автентично съчетание и градим успешно вече няколко години един разпознаваем стил.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Free WordPress Themes, Free Android Games