Пеперудите и какво символизират те за вас

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Пеперудите са тясно свързани с живота на всеки от нас, макар и да не осъзнаваме. Всяка пеперуда е свързана с определен месец и разкрива по нещо за всеки човек. Пеперудите винаги са смятани за символ на надеждата. Погледнете снимката и проверете, какво разкрива за вас пеперудата, която съответства на вашия месец.

 

ЯНУАРИ

Вие сте прекрасна и свободна точно като пеперуда. Обичате да правите другите щастливи. Хората се наслаждават на вашето присъствие и предпочитат да прекарват времето си с вас. Вие сте приятелски настроена, имате голямо сърце и душа. Заредена сте с позитивно отношение към всичко и сте много оптимистична.

ФЕВРУАРИ

Родените през февруари са атрактивни, благодарение на своята увереност. Хората винаги ви оглеждат. Будите възхищение в другите със своята сигурността, която излъчвате. Но едно е сигурно – хората или ви обичат или не 🙂

МАРТ

Е, вие сте човек, който никога не се отказва! Без значение в колко трудна ситуация се намирате, тази черта винаги ще ви води напред в живота. Вие сте решителна и винаги се придържате към целта си. Родените през март са упорити личности.

АПРИЛ

Вие сте много чувствителна. Не можете да скриете емоциите си и това е най-добрата черта във вас. Хората обичат емоционалната ви страна. Правите света по-добро място със спокойната си личност. Може би няма да повярвате, но това е вярно!

МАЙ

Пеперудите, казват за вие, че сте фантастичен човек. Личността ви се счита за внушителна, но това не означава, че хората не те обичат. Винаги сте готови да подкрепите приятелите и семейството си във всяка ситуация.

ЮНИ

Вашата личност е спокойна и благородна. Родените през юни са отлични партньори. Умеете да бъдете чувствителна и да обичате. Вие сте прекрасен човек и умеете да сбъдвате желанията на другите.

ЮЛИ

Вие сте силни и смели,  но не обичате да показвате вашата чувствителна страна. Винаги уважавате други хора и сте очарователна личност. Светът се нуждае от повече хора като теб!

АВГУСТ

Родените през месец август са много честни. Вие винаги приемат и осъзнават грешките си. Лесно печелите доверието на хората около вас, благодарение на смирената си същност и разбиране.

СЕПТЕМВРИ

Родените през септември имат огромно сърце. Вие сте много грижливи и внимателни. Любезността, която притежавате е удивителна. Но знайте, че благодарение на нея, някои хора ще се опитат да ви навредят. Но не им позволявайте да го направят! Бъдете себе си!

ОКТОМВРИ

Вие сте много решителни и притежавате много енергия, за да се сблъскате с всяка трудност в живота си. Винаги знаете към какво се стремите и това означава, че ще постигнете целите си. Хората ви се възхищават и са готови да следват стъпките ви.

НОЕМВРИ

Родените през ноември са щастливи хора, късметлии. В съзнанието ви непрестанно се въртят иновативни идеи. Умеете да наблюдавате хората около себе си. Сигурна сте и сте стъпили здраво на земята

ДЕКЕМВРИ

Вие сте много емоционален човек и умеете да го показвате. Винаги се надявате на повече в живота. Не криете чувствата си и ако грешите, го признавате открито. Хората ви обичат заради вашата същност.

Колекция BUTTERFLY FASHION STORY
 • SALE!

  Дамско боди AMORA в червено и лилаво

  199.00 лв. 99.50 лв.
  Купи сега
 • SALE!

  Дамско боди AMORA в черно

  189.00 лв. 94.50 лв.
  Купи сега
 • SALE!

  Лилава рокля Butterfly с мотиви на пеперуди, декорирана с кристали сваровски

  349.00 лв. 139.60 лв.
  Купи сега
 • SALE!

  Черен топ Butterfly декориран с кристали сваравски

  410.00 лв. 205.00 лв.
  Купи сега
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

три × пет =