Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
За Paramidonna
Нашата историята...

Модният бранд PARAMIDONNA e създаден през 2015 година от Доника Анчева в България, като концепцията му е да се развива успешно и извън граница. Фокусът на нашия бранд е съсредоточен на първо място върху жената – нейната женственост, увереност и индивидуалност. Насочени сме към дами, които обичат да пътуват, които оценяват автентичния дизайн и характерния стил.

Нашето вдъхновение...

В следствие на голямата ни страст към модата се появява и първата ни лятна дизайнерска колекция, наречена Code Flowers. Тази и всяка следваща колекция следват своя собствена тема, която е отразена върху стила, принтовете и цветовете на моделите. Всеки детайл е специално подбран и грижливо изработен от дизайнерския екип на PARAMIDONNA, но преди всичко е направен с любов!

Вдъхновението си черпим от екзотичните кътчета на земята, затова и дизайните на дрехите ни носят духа на местата, на които се опитваме да ви пренесем.
Амбицията и стремежът на екипа ни е да създаваме смели визии с неподправен стил, отговарящи на модерната жена. Залагаме на висококачествени материали, авторски дизайнерски принтове с автентично съчетание и градим успешно вече няколко години един разпознаваем стил.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.